Kostelecké uzeniny jsou trejfe
Následující snímky snad nepotřebují komentáře, podvodníci z Kosteleckých uzenin do naší domácnosti již nic nedodají... Tradiční receptury? Tvůrci chuťových zážitků? Hovno, hovno, slavnej soude... I ten jejich web stojí za (píp).


Komentáře: 2:
hello janku
som designer kosteleckych uzenin a z danej fotografie
mi vypliva, ze nebol dodrzany teplotny retazec, to znamena, ze ste si kupil produkt ktori bol skladovany v teplote max 4 C a potom ste ho minimalne 30min nehal vo vyssej teplote a nasledne dal do lednicky, tym padom sa produtk zarosi, v obale je voda a podporuje kazovost produktu.
inak, co vam vadi na nasom webe? radi si pozriem nazor cloveka z krasnej ceskej zeme.
K zarosení kosteleckých párků stačí mnohem méně, než vámi popsaná tříbodová procedura. Člověk by řekl, že s tolika konzervanty by měly být kostelecké výsledky lepší, než masité, ale není tomu tak.
Co se týče webu, design se mi docela líbí (jsem laik), ale zoufale mu chybí obsah.
Okomentovat
Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]
<< Domovská stránka